Golden Lily Trophy

De Jong Lelies viert in 2020 het 60-jarig bestaan en is dit jaar ook het decor van de opening van de tiende Dutch Lily Days.

Golden Lily Trophy

Er blinkt goud in de lelies!

Waar en wanneer?

Een leliebroeier die een trofee vindt, kan contact opnemen met zijn leverancier of direct met De Jong Lelies. Het is niet alleen afwachten waar de trofeeën gevonden worden, maar ook wanneer. Omdat lelies het hele jaar geplant kunnen worden, is het goed mogelijk dat een trofee pas in december 2020 uit de kist komt.

Via de website en sociale media houdt De Jong Lelies iedereen op de hoogte waar en wanneer de trofeeën gevonden worden. De Jong Lelies hoopt dat de reischeques gebruikt worden voor een bezoek aan de Dutch Lily Days, maar dat mag de uiteindelijke winnaar natuurlijk zelf beslissen.

Iedereen die werkzaam is in de leliesector zal beamen dat het niet de makkelijkste jaren zijn. De bollenprijzen staan onder druk en de wereldwijde vraag naar lelies lijkt te stagneren. De kop van dit artikel ‘Er blinkt goud in de lelies’ lijkt gezien de huidige markt dan ook wat vreemd. Voor 2020 is het toch echt waar. Er blinkt goud in de lelies van De Jong Lelies in Andijk.

De Jong Lelies viert in 2020 het 60-jarig bestaan en is dit jaar ook het decor van de opening van de tiende Dutch Lily Days. Daarom organiseert het bedrijf een ludieke actie, waarbij het betrekken van de klanten voorop staat.

Trofee verstopt

Tussen de door De Jong Lelies ingepakte bollen van de oogst 2019 is een gouden, een zilveren en een bronzen trofee verstopt. Bij de Jong Lelies zelf is niet bekend in welke kist de trofeeën zijn gestopt, dus het is afwachten waar in de wereld de prijzen opduiken. De vinder van zo’n trofee ontvangt een reischeque ter waarde van respectievelijk €1.500,- (goud), €750,- (zilver) en €250,- (brons).

Ruim 50 jaar ervaring in het exporteren van top kwaliteit leliebollen.